De Drait


Drachten de Drait


Opleiding: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4

Cursus: Kinder EHBO


   

Hallo (toekomstige) ouders,


Mijn naam is Naomi de Vegt, 23 jaar en sinds kort woon ik samen met mijn vriend en onze kat in de Drait. Na 2 jaar met veel plezier nanny te zijn geweest, is het tijd om mijn pad verder te bewandelen en aan huis te beginnen.


Even een stukje over mijn visie:


Ik heb gekozen om twee-talige opvang aan te bieden. Op deze manier leren de kinderen van en met elkaar en stimuleren elkaar tot het leren van iets nieuws. Ik ben er van overtuigd dat kinderen op jonge leeftijd al veel zelf kunnen. Jezelf mogen zijn, maar vooral kind mogen zijn staat bij It Berneboatsje voorop. De kinderen hebben op latere leeftijd al zoveel verplichtingen. Op deze manier wordt de zelfredzaamheid gestimuleerd en begeleid ik de kinderen tijdens zijn of haar ontdekkingstocht. 


Wij houden erg van buiten spelen. Zodra het weer het toe laat gaan we er lekker op uit, eendjes voeren, naar de speeltuin of een klein boodschapje halen is erg leuk. Als het regent spelen we gezellig binnen. Boekje lezen, iets moois knutselen of dansen behoort ook tot de dagelijkse activiteiten.


Op dit moment komen er 4 meisjes naar It Berneboatsje. Wij zouden het onwijs gezellig vinden om nog meer vriendjes en vriendinnetjes te mogen verwelkomen! Mijn bewuste keuze is kleine groepjes. Mede omdat ik dan de mogelijkheid heb de kinderen van/naar de peuterschool/basisschool te halen of te brengen. Bij slecht weer kan dit eventueel met de auto.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gastouderbureau spring. En wie weet tot snel!


Lieve groet Naomi de Vegt

 Gastouderbureau Spring   Moezel 7   9204 EA Drachten    www.gobspring.nl   info@gobspring.nl    tel. 06 39 10 79 57    LRKP 223671022    KVK 58354727

Copyright © All Rights Reserved