Wet privacy

 

Wet privacy

 

 

 

 

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe wet privacy in.

 

Klik hier voor onze privacy statement

 

 

Privacybeleid

GOB heeft een privacy statement. Deze is te vinden op de website van het GOB en in het online portaal van PortaBase. Daarnaast houd het GOB een overzicht bij van alle verwerkingen van persoonsgegevens die zij doet. GOB kijkt jaarlijks of de documenten rondom privacy nog up to date zijn en werkt het document met verwerkingen bij.

 

GOB is een kleine organisatie en heeft daarom geen functionaris aangesteld. De houder is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens, het bijhouden ervan en het beveiligen ervan. Bij haar kunt u altijd terecht met vragen, opmerkingen en anderszins rond de verwerking van uw gegevens.

 

Datalek:

GOB meldt een (vermeend) datalek zo snel mogelijk bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Overzicht verwerkingen

GOB heeft een overzicht gemaakt waarop staat welke gegevens GOB verzamelt, waar zij deze bewaard, hoe deze zijn beveiligd, wie er bij kan en hoe lang deze gegevens worden bewaard.

Jaarlijks wordt dit overzicht bijgewerkt.

Bij de evaluatiegesprekken met de gastouders worden de verwerkingen met elkaar doorgenomen en kijkt GOB of gastouder of GOB meer gegevens verwerken dan in het overzicht vermeld staan, waarna het overzicht, indien nodig, wordt aangepast.

 

Overig

Voor alle overige zaken rondom de privacy en het verwerken van gegevens word verwezen naar het privacy statement. Daarin wordt uitgelegd welke gegevens verwerkt worden, waarom en hoe lang. En ook vind u daar hoe uw gegevens kunt wijzigen, inzien, verwijderen of doorgeven aan derden.

 

 

 

Cookies: Het gastouderbureau maakt gebruik van cookies meer hieover kunt u lezen in het privacy statement.

Gastouderbureau Spring Moezel 7 9204 EA Drachten www.gobspring.nl info@gobspring.nl tel. 06 39 10 79 57 LRKP 223671022 KVK 58354727

Copyright © All Rights Reserved