werkwijze

Werkwijze


Inschrijven bij gastouderbureau Spring kan doormiddel van een online inschrijving.

Hieronder vindt u het online inschrijfformulier.

U vult deze volledig in en druk op de knop verzenden. Het inschrijfformulier zal dan verzonden worden naar het gastouderbureau.

Na het ontvangen van het inschrijfformulier zal er een afspraak gemaakt worden voor een kennismakingsgesprek.

Dit gesprek vindt in principe bij u thuis plaats.

Nadat alle wensen kenbaar zijn gemaakt bij de bemiddelingsmedewerkster zal deze opzoek gaan naar een geschikte gastouder voor u.

Wanneer, na een kennismaking tussen u en de gastouder, beide partijen positief zijn, wordt er een afspraak gemaakt voor het tekenen van de contracten.  Tijdens de contractondertekening zal ook het koppelingsformulier ingevuld worden, hierop komen de afspraken te staan die onderling tussen de gastouder en vraagouder zijn afgesproken.

Het koppelingsformulier wordt ondertekend door zowel u, de gastouder als het gastouderbureau.

Ongeveer 2-3 maanden nadat de opvang van start is gegaan zal de bemiddelingsmedewerkster contact met u opnemen voor de start evaluatie. Hierin wordt in het kort besproken hoe de opvang verloopt.

Daarna vindt één keer per jaar schriftelijk de evaluatie plaats over het welbevinden van uw kind(eren).   Inschrijfformulier vraagouder

Gastouderbureau Spring   Moezel 7   9204 EA Drachten    www.gobspring.nl   info@gobspring.nl    tel. 06 39 10 79 57    LRKP 223671022    KVK 58354727

Copyright © All Rights Reserved