10-jarig bestaan gastouderbureau Spring

10-jarig bestaan gastouderbureau Spring

In oktober heb ik het 10-jarig bestaan van Gastouderbureau Spring mogen vieren.
Voor alle aangesloten kinderen van Spring hebben we rugzakjes gevuld met daarin iets leuks voor de kinderen. Een stukje waardering vanuit mijn kant dat er al 10 jaar lang gastouder en ouders vertrouwen in mij en daarbij in Gastouderbureau Spring hebben. De gastouders hebben deze tasjes uitgedeeld aan de kinderen.

Tijdens de intervisie avond op 10 oktober welke ik voor de gastouders georganiseerd had, ben ik door de gastouders van Spring in het zonnetje gezet ivm het 10-jarig bestaan van het gastouderbureau. Ik had niks aan zien komen dus het was een complete verassing. Echt ontzettend leuk en lief! Ik kreeg een heel leuk pakket aangereikt met daarin oa een hotelcheck voor Egmond aan Zee. Echter super leuk!

Ik wil ieder nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in Gastouderbureau Spring.

Op naar de volgende jaren!

Gastouderbureau Drachten

Daarom kies je voor Gastouderbureau Spring!

Bij Gastouderbureau Spring staat het kind altijd centraal!

Bel mij terug

Stuur een berichtje en we nemen snel contact op.