Over gastouderbureau Spring

Wie is het gezicht achter
Gastouderbureau Spring

Ik ben Esther van der Velde, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Wij zijn woonachtig in de Drait in Drachten. Sinds 2013 ben ik gestart met Gastouderbureau Spring. Voorafgaande heb ik bij twee andere gastouderbureaus ervaring op mogen doen. Ik merkte in het werken voor de andere bureaus dat ik de diepgang miste, het stukje administratie, facturen aanmaken, incasseren en uitbetalen. Ook het stukje persoonlijk contact met alle gastouders en vraagouders die aangesloten zijn bij het bureau miste ik. Er belde wel eens een vraagouder op en dan wist ik niet wie dit was. Dit heeft me doen besluiten om de knoop door te hakken en mijn eigen gastouderbureau te starten. Ondertussen zijn we weer wat jaren verder en geniet ik er nog steeds van om het gastouderbureau te runnen.

Wat ik vooral erg belangrijk vind is het persoonlijke contact met de mensen; als iemand mij belt weet ik (meestal) wie de gastouder van het gezin is. De lijntjes zijn kort, er is rechtstreeks contact, het contact verloopt altijd via mij, dus je bent meteen bij de juiste persoon. Daarnaast vind ik het belangrijk om een kleinschalig gastouderbureau te blijven, zodat het stukje persoonlijk contact gewaarborgd blijft.

Mijn werk doe ik vanuit ons eigen huis waardoor de bureaukosten voor de ouders relatief laag kunnen blijven. Dit is iets wat ik erg belangrijk vond toen ik het gastouderbureau startte. Op deze manier is de opvang voor iedereen betaalbaar.

Daarom kies je voor Gastouderbureau Spring!

Snel en makkelijk inschrijven.

Je kind inschrijven bij  Gastouderbureau Spring?
Of je inschrijven als gastouder? Wij maken het gemakkelijk.