Gastouder Ellen Mebius

Plaats: Drachten
Wijk de Drait

Dag ouders,
Mijn naam is Ellen, ik ben 50 jaar, getrouwd en moeder van 4 zonen.
Ik werk al ruim 15 jaar als gastouder en nog steeds met heel veel plezier. Het zien opgroeien en ontwikkelen van kinderen vind ik elke keer weer mooi om te zien gebeuren en daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen en durven zijn. Juist dan kunnen ze ontwikkelen en groeien. Leren door te spelen en ervaren vind ik hierbij erg belangrijk.
Ik wil de kinderen een stabiel, veilig, vrolijk, huiselijk en warm gevoel geven. Ieder kind is uniek en ieder kind mag zichzelf zijn

Ik ben veel buiten met de kinderen.

Ik heb een redelijke vaste structuur in de dag, dit geeft de kinderen rust en veiligheid, maar we kunnen hier in afwijken als er andere gebeurtenissen zijn. Ook daar leren kinderen weer van.
Ik pas mijn activiteiten aan aan de seizoenen en bv evt feestdagen. Maar ook aan wat kinderen zelf aangeven en op dat moment mee bezig. Het aansluiten bij hun leefwereld vind ik erg belangrijk

Dus zoekt u een fijn plekje voor uw kinderen in Drachten? Of wil je meer weten, kennismaken kan altijd. Neem contact op met Gastouderbureau Spring om een vrijblijvende kennismaking te plannen.

Groetjes Ellen