Gastouderopvang Kindertijd – Anouk Tiemens

Plaats: Ten Boer

Beschikbaar:      dinsdag t/m vrijdag van 7.00 tot 19.00, andere tijden in overleg
Opleiding:          SPW.

Ik ben Anouk Tiemens en Ik werk als gastouder in Ten Boer. Mijn eigen kinderen zijn inmiddels volwassen, dus ervaring genoeg!

De naam zegt eigenlijk al waar Kindertijd voor staat: Hier draait de opvang om de kinderen. Ieder kind is uniek, daarom is de opvang bij Kindertijd maatwerk. Door de kleinschaligheid is er volop aandacht voor het individuele kind. Er is ruimte voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van hun talenten. Samen met de ouders is er rechtstreeks overleg over de zorg voor de kinderen.

Een kind is geen nummer en daarom vind ik persoonlijke aandacht voor de kinderen erg belangrijk.
Ieder kind is uniek, ik vind het belangrijk om hier in de benadering en omgang rekening mee te houden, zodat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zich goed te ontwikkelen.

Tijdens de opvang bied ik gevarieerd speelmateriaal aan, daarnaast vind ik de taalontwikkeling erg belangrijk en zal er dagelijks aandacht aan interactief voorlezen worden besteed.
We gaan , als het weer het toelaat, natuurlijk iedere dag even naar buiten, dit kan door lekker te spelen in de veilige, omheinde tuin, of een wandeling naar de eendjes, de winkel of de speeltuin.

Ik ben gediplomeerd pedagogisch medewerker en ben in het bezit van het Kinder EHBO.
En ik heb ruime ervaring in het werken in de kinderopvang.

Kindertijd richt zich op de doelgroep van kinderen van 0 tot 4 jaar en natuurlijk zijn oudere broers en zussen na schooltijd ook welkom!

Opvang is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00, andere tijden zijn in overleg ook mogelijk.

Als u meer over mij wilt weten neem dan contact op met het gastouderbureau